FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Populær

Pooltag – Alva

91.800 kr.

Alva har et moderne, stilrent design og er markedets laveste pooltag med en højde fra kun 38 cm. Alva er udstyret med forstærkede aluminiumprofiler, så pooltaget trods sin flade konstruktion opfylder den franske sikkerheds- og kvalitetsstandard, NF P 90 309.

Låsebare og børnesikre pooltage med nøgle
Samtlige pooltage i specialsortimentet er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerheds- og kvalitetsstandard og er omfattet af 3 års materialegaranti. Samtlige pooltagsmodeller fra Gullberg & Jansson er låsbare og børnesikre. De kan hurtigt låses op med nøgle og opfylder lovens krav til børnesikkerhed.

VIGTIGT: Prisen er kun et eksempel for Alva inkl. færdigmonterede sektioner og forlængerskinner. Panel i klar plast. Indvendige mål: 3,20 x 6,20 x 0,39 meter. Kontakt os og få et tilbud, der passer din pool og præcis de tilvalg du ønsker.

Bestillingsvare: Kan købes, men har længere leveringstid.

Varenummer: 264382 Varekategorier: , Tag:
Pooltag - Alva

Alva har et moderne, stilrent design og er markedets laveste pooltag med en højde fra kun 38 cm. Alva er udstyret med forstærkede aluminiumprofiler, så pooltaget trods sin flade konstruktion opfylder den franske sikkerheds- og kvalitets- standard, NF P 90 309.

En fordel ved Alva er, at det kan bestilles kun med skinne på den ene side og hjul på anden side. Sektionerne er da sammenføjet til hinanden, og pooltaget kan ikke være åbent fx kun på midten, hvilket det derimod kan, hvis det bestilles med skinner på begge sider.

Alva har automatisk sektionslåsning med nøgle, så pooltaget kan åbnes og lukkes hurtigt og nemt. Alva udstyres altid med klar plast.

Alva er det sikre valg til den kræsne forbruger.

Specifikationer

Ydermål pooltage:

  • Bredde: 350-575 cm
  • Længde: 500-1534 cm
  • Højde: fra 38 cm
  • Profiler: 70/54 mm matlakerede profiler i aluminiumhvidt (RAL9006), aluminiumgråt (RAL9007), hvidt (RAL9010) eller antracit gråt (RAL7016) uden pristillæg
  • Skinner: Sølveloxerede (aluminium), ekstra flade komfortskinner, højde 12mm
  • Paneler: Klar plast, polycarbonatplast 4 mm. Gavle paneler, polycarbonatplast 3 mm.
  • Låseanordning: Automatisk sektionslåsning med nøgle
  • Opklappelig gavl: 180 mm.

Tilvalgs muligheder:

  • Forlængerskinner (anbefales): Valgfri længde
  • Farvevalg til profiler: Samtlige RAL-farver

GARANTI
3 års materialegaranti + 10 års garanti på maling/lak af aluprofiler. Fabrikken benytter den bedste kvalitetsmaling/-lak på eget malerværksted, hvilket betyder at vi kan tilbyde markedets bedste garanti.

Fragt- og installationsomkostning faktureres separat i henhold til tilbud.

Specifikationer
Kategorier:Swimmingpool, Brands
Underkategorier:Glasoverdækning, Gullberg & Jansson
Brand:Gullberg & Jansson
Serie:Alva
Vægt:150 kg
Varenummer:264382
Tags:
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...