Kemi til swimmingpool

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Vandbehandling til swimmingpool

Alt kemi til swimmingpools

Kemi til swimmingpools

Alt til rensning af din pool

Her finder du et bredt sortiment af alt i renseprodukter og kemi til din swimmingpool. Vi har et stort udvalg af både klorprodukter, testsæt, specialprodukter og ph-stabilisatorer, så du kan opretholde balancen og renligheden i din pool. Vandbehandling med kemi er vigtig for at opretholde de rigtige balancer i en swimmingpool, hvis man vil nedbryde de bakterier, der udskilles fra kroppen, når vi bader.

Vi er eksperter

Hos Berle Pool + Spa leverer vi det mest komplette og professionelle sortiment af kemi til vandbehandling i spabade, badebassiner og swimmingpools i hele Skandinavien. Vi lægger stor vægt på hele baggrunden bag de kemikalier som dagligt skal tilsættes vores kunders badevand. Vi går meget op i den renhed, som vores produkter kan levere. Vi bruger konstant meget tid og mange resurser på at udvikle vores kemisortiment, uddanne vores personale og finde nye produkter, som bidrager til at gøre det samlede sortiment mere komplet.

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp eller rådgivning omkring rensning af din pool, så står vi klar til at guide dig. Kontakt os i dag på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Du er også meget velkommen til at kigge fordi vores store showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige team af medarbejdere står klar til hjælpe dig.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.