Træ

Har du brug for hjælp?
SummerFun: Prisvenlig pool

Prisvenlige familiepools SOMMERHIT
Forårsklargøring af pool

Gør poolen
forårsklar
10 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Træterrasser

Komposit & Klassisk træ

Træterrasser

Find din nye træterrasse her

Til den perfekte have hører sig en flot terrasse. Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af funktionelle træterrasser, der med sikkerhed vil sætte et elegant præg på din have. En træterrasse er en god og praktisk løsning både omkring poolen eller som almindelig terrasse ved din bolig. Vores træterrasser kræver minimal vedligeholdelse, og er derfor det helt rigtige valg til dig, der ikke vil bruge sommeren på havearbejde. Samtidig er vores terrasser ideelle omkring poolen, da de ikke indeholder splinter og dermed uden problemer kan betrædes med bare fødder. Alle vores træterrasser har desuden et klassisk og eksklusivt udtryk, der passer til de flestes stil.

Vi har alt til haven

Vi har et stort udvalg af alt i møbler og tilbehør til din have og terrasse. Se vores store sortiment af havemøbler, loungesæt, lamper, krukker og andet tilbehør, der alt sammen er med til at gøre din have til et afslappende og rart sted for dig og din familie. Vi står altid klar til at hjælpe dig med design og indretning af din nye terrasse og have. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kig forbi vores showroom

Vil du se hele vores store sortiment og komme et skridt nærmere din drømmeterrasse, så kig forbi vores showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige team af medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.