Loungesæt

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Loungesæt

Afslappende havemøbler

Loungesæt

Loungesæt for enhver smag

På lange, varme sommerdage findes der ikke noget mere afslappende end at nyde solen og stemningen fra et smukt og behageligt møbel. Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af havemøbler og loungesæt til lige netop din terrasse. Vores havemøbler er funktionelle og af høj kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med hverken komfort eller design. Havemøbler er uundværlige for dig, der vil spise, sidde eller blot slappe af langs poolen eller på terrassen.

Giv din have stil med et loungesæt

Se vores smukke serie af loungemøbler fra det anerkendte mærke Bering AB. Disse loungesæt er særdeles velegnet til det danske klima og kræver minimal vedligeholdelse. Havemøblerne kan stå ude i al slags vejr og kan dermed pynte på terrassen eller i haven hele året rundt. Vores havemøbler er alle udformet i et simpelt og enkelt design, der passer ind i de fleste haver. Er du på udkig efter et helt særligt møbel så kontakt os gerne. Vi sætter en stor ære i at guide dig til det helt rigtige valg af møbler til netop din have.

Skal vi hjælpe dig?

Vores stærke team af designere og fagfolk står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper både, hvis du er på udkig efter nye havemøbler, eller hvis du planlægger en total omlægning af din have. Find inspiration til din nye have i vores fotogalleri eller kig forbi vores showroom i Gladsaxe. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.