Italiensk design

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Italienske havemøbler

Eksklusivt design til haven

Italienske havemøbler

Eksklusivt italiensk design til haven

Er du på udkig efter stilrene og elegante møbler til haven eller terrassen, så har vi, hvad du leder efter. Hos Berle Pool + Spa finder ud et stort udvalg af eksklusive italienske havemøbler fra det innovative brand Myyour. Møbler fra Myyour er kreative og minimalistiske – ideelle til dig, der ønsker et rent og eksklusivt udtryk til din have. I vores sortiment finder du både havemøbler, borde, liggestole, lamper og bænke fra italienske Myyour. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud.

Find dine nye havemøbler her

Vi har et stort udvalg at komfortable og elegante møbler til din have eller terrasse. Er du til moderne og stilet design, er vores sortiment af møbler fra Myyour det helt rigtige til dig. Er du mere til klassiske havemøbler har vi også et stort sortiment af borde, stole og loungesæt fra Bering AB. Ligegyldigt dine ønsker og behov, så står vi klar til at guide dig til den helt rigtige løsning. Vi lægger stor vægt på vores kunders individuelle krav og ønsker, og vi står med vores mangeårig erfaring inden for design af haver klar til at hjælpe dig med alt lige fra idéer til det endelige køb.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores havemøbler eller har du spørgsmål til vores sortiment generelt, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Ønsker du at afprøve dine nye møbler inden køb, er du også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Gladsaxe.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.