fbpx

Vipper & Rutchebaner

Vinterklargøring af pool
Kampagne på luksus udespa
Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Vipper & Rutchebaner

Til udspring & rutcheture

Vipper & Rutchebaner

Gør oplevelsen sjovere med en vippe eller vand rutchebane

Hvad end du vil vise dine flotte udspringsteknikker med en vippe til poolen eller rutche hurtigt ud i vandet via en smart vand rutchebane, kan vi hos Berle Pool + Spa hjælpe dig. Vi har et nøje udvalgt sortiment af vipper og vand rutchebaner af solid kvalitet, som holder i mange år frem, som derudover er fremstillet i glasfiber, hvilket gør, at de kan stå uden for hele året rundt.

Kvalitet frem for alt

Vi ved, hvor vigtig en rolle kvalitet spiller, når man skal ud og investere i enten en vippe eller vandrutchebane til swimmingpoolen. Derfor finder du i vores sortiment udelukkende produkter af høj kvalitet. Dette er samtidig din garanti for, at sikkerheden er i top, når du handler pooludstyr hos os. Vores vipper er eksempelvis utrolig slidstærke, hvor overfladen er behandlet for at gøre den så skridsikker som overhovedet muligt.

Lyder en vippe eller vand rutchebane interessant?

Hvis du overvejer at anskaffe dig en vandrutchebane eller vippe til swimmingpoolen, er du kommet til det rette sted. Vi hører med glæde fra dig, hvis du ønsker vejledning til at tage den rigtige beslutning. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller sende en mail på info@berlepool.dk, hvis det lyder som noget for dig

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.