Lappegrej

Forårskampagne – Viskan Spa

Forårsklargøring af pool

Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Lappegrej

Alt til reparation af pool

Lappegrej

Hul i pool?

Hos Berle Pool + Spa finder du et bredt udvalg af pool lappegrej. Igennem årene vil ens swimmingpool blive udsat for lidt af hvert og derfor kan man risikere, at der kommer et hul i poolen.  Et hul i poolen kan være svært at opdage, hvis det er lille, og i dette tilfælde, foreslår vi derfor, at man lader vandet løbe indtil det stopper, hvor man så ved, hvor hullet befinder sig. I pool lappegrej sættet følger det et stykke liner og noget lim med. Limen kan godt klare at være under vand i kort tid men skal hurtigst muligt presses op mod det hul i poolen som skal lappes, da limens evne vil være svagere, hvis man lader den være under vand i mere end 20 sekunder. Dertil skal det nævnes, at det kun er muligt at anvende lappesættet, hvis det er dugen på stålswimmingpoolen der er gået hul i.

Det rigtige udstyr er det rigtige pool lappegrej

Alle vores pool lappesæt og lappegrej er af høj kvalitet, hvilket sikrer, at lapningen er holdbar i lang tid. Farverne af vores pool lappegrej kommer i hvid og blå. Hvis lineren er svejset i, kræver det et besøg af en professionel tekniker, for at få udbedret skaden, da dette kræver en mere komplicere løsning, som selv det bedste lappesæt ikke kan klare.

Hjælp til hul i pool?

Hvis du har et hul i poolen og har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan man løser problemet, er du velkommen til at ringe på telefon 44 65 11 77 eller sende en mail på info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.