Sandfilter

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Sandfilter

Effektiv vandfiltrering

Sandfilter

Sandfilter

Stort udvalg af sandfiltrer

Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af både topmontrerede og sidemonterede sandfiltrer til din swimmingpool. Både vores topmonterede og sidemonterede sandfiltre er nemme at betjene og er inklusiv unioner med o-ring og seks-vejs ventil. Der findes forskellige størrelser filtre alt afhængig af den mængde vand, der er i poolen samt størrelsen på din poolpumpe.

Find det rigtig filter

Det er vigtigt, at du får den rigtige størrelse sandfilter, så du kan få filtreret vandet optimalt. Et sidemonteret sandfilter er som regel lidt dyrere end et topmonteret filter. Det skyldes, at du har mulighed for at nøjes med at afmonterer toppen på filteret uden at skulle afmontere 6-vejs ventilen. Desuden er et sidemonteret filter ikke nær så højt som et topmonteret filter er. Hvis du er i tvivl om, hvilket filter du skal have, er det en god ide at have målene på dit nuværende filter skrevet ned sammen med specifikationerne på din pumpe, så vi sammen kan finde ud af, hvilket sandfilter der ville være det bedste for dig.

Kontakt os i dag

Vores erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige filter. Kontakt os i dag på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.