fbpx

Poolpumper

Vinterklargøring af pool
Kampagne på luksus udespa
Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Poolpumper

Lydløse & Energibesparende

Vælg kategori

Se hele sortimentet

Poolpumper

Filterpumper til din pool

Her finder du et stort udvalg af filterpumper til din swimmingpool.Vi har altid et bredt udvalg af de mest anvendte og gense pumper til pools i forskellige motorstørrelser og med enten en eller tre faser. Hvis du er i tvivl om, hvilken pumpe der passer til din pool, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er altafgørende at pumpen passer til dit sandfilter, så hav gerne et mål på dit sandfilter klar, således at vi kan finde frem til hvilken pumpe, der passer nøjagtigt til dit filter. Dette gør det nemt at erstatte og udskifte din gamle pumpe direkte på den eksisterende rørføring.

Stor energibesparelse

Hvis du er afhængig af at have din pumpe kørende i døgndrift, så kan du spare op mod 10.000 kr. pr. år på din el-regning ved at vælge vores lydsvage 3 speed pumper. Alle pumper i denne kategori er støjsvage, energibesparende og selvsugende. Pumperne er brugervenlige og kan programmeres til 3 forskellige ydelser. Du har således mulighed for at køre med den daglige filtrering og med nedsat ydelse om natten. Derved sparer du strøm. Den tredje hastighed er til højeste ydelse, når du returskyller dit filter. Du kan selvfølgelig også indstille pumperne individuelt efter behov.

Vi vejleder dig

Hos Berle Pool + Spa står vi altid klar til at vejlede dig til det rigtige valg af filterpumpe. Kig fordi vores store showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også meget velkomment til at kontakte på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.