Doseringsanlæg

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Doseringsanlæg

Automatisk styring af kemi

Tilbehør til doseringsanlæg

Doseringsanlæg

Hold dit vand rent med et doseringsanlæg

Har du udfordringer med at holde dit poolvand rent? Hos Berle Pool + Spa tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige doseringsanlæg – både automatiske og semi-automatiske. Det eneste manuelle man skal fortage sig med et semi-automatisk doseringsanlæg er at give anlægget sit desinfektionsmiddel, hvilket sikrer, at vandet konstant er rent og flot.

Det automatiske doseringsanlæg frigør ejeren fra det manuelle arbejde, såvel som at skulle holde styr på sin pH-værdi idet den også vedligeholdes og kontrolleres.

Den rigtige løsning for automatisk dosering

Hvis du ønsker krystalklart vand, uden at skulle have en konstant kamp ved manuelt at skulle tilføre desinfektions midler og pH-plus / pH-minus, så er der hjælpe at hente. I vores sortiment finder du flere forskellige typer af doseringsanlæg, som kan hjælpe dig med at opnå den perfekte vandkvalitet. De doseringsanlæg vi fører, er af højeste kvalitet, og kan anvendes med klor, klorfrit med aktivt ilt eller brom. Desuden har vi nogle anlæg, der kan styres fra din smartphone, hvilket gør det let og komfortabelt for dig at styre den automatiske dosering.

Vil du høre mere om doseringsanlæg?

Har du brug for hjælp til at tage den rigtige beslutning omkring doseringsanlæg, står vi gerne til rådighed med kompetent vejledning. Vi har en stor viden på området omkring udstyr til poolen, hvilket kommer dig til gode. Du kan ringe på telefon 44 65 11 77 eller skrive en mail på info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.