Riviera Pool

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Riviera Swimmingpool

Færdigstøbt glasfiberpool

Riviera swimmingpool

Kvalitetspool fra tyske Riviera

En pool fra det tyske mærke Riviera er ideelt til dig, der ønsker en eksklusiv løsning, der samtidig ikke kræver meget arbejde. Vores sortiment af pools fra Riviera er alle færdigstøbte kar. Glasfiberpoolen fra Riviera udmærker sig ved sin styrke til at modstå det nordiske klima, slid og solens UV-stråler. Samtidig er en pool fra Riviera meget nem at holde ren. Denne pool er altså en fantastisk løsning til dig, der ønsker en hurtig byggeproces. Riviera-poolen kan leveres i mange forskellige former og størrelser.

Den eksklusive løsning

En pool fra Riviera er en luksuriøs investering, du med sikkerhed kan nyde i mange år. Riviera er en af de førende producenter af præfabrikerede swimmingpools og boblebade på markedet. De eksklusive pools er kendt for deres gode komfort, solide kvalitet, elegante design og alsidige udstyrspakker, der er resultat af mere end 45 års erfaring og innovation inden for pools og tilbehør. De præfabrikerede kar er lavet af glasfiber, som er et langtidsholdbart materiale, der samtidig er let at vedligeholde. Alle Rivierapools leveres med en stor udstyrspakke, ligesom der kan tilkøbes et bredt udvalg af ekstraudstyr

Vi har alt i swimmingpools

Hos Berle Pool + Spa har vi alt i pools ligegyldigt dine ønsker og behov. Vores dygtige medarbejdere står klar til at guide dig til det helt rigtige valg, ligegyldigt om du ønsker en Riviera-pool eller en mere klassisk beton- eller stålpool. Har du spørgsmål til vores sortiment er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores store showroom i Gladsaxe.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.