Børnebassin

Forårskampagne – Viskan Spa

Forårsklargøring af pool

Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Børnebassin

Skab uforglemmelige børneminder

Børnebassin

Skab glæde i haven med en børnepool

En børnepool til haven vil med garanti blive populær hos de små og skabe mange gode minder. Et børnebassin er skønt til udendørsaktivitet for dine børn og giver en dejlig afkøling på de varme sommerdage. Børnepools kommer i mange størrelser alt efter ønsker og behov. Hos Berle Pool + Spa har vi et stort team af kompetente medarbejdere, der står klar til at guide dig til den helt rigtige løsning. Vi har mange års erfaring inden for poolbranchen og et stort sortiment af pools fra markedets bedste producenter.

Vi har alt i swimmingpools

Vi har alt i kvalitetpools til både store og små ligegyldigt dine ønsker og behov. Leder du efter en mindre pool til den lille have, eller skal din nye pool være et samlingssted for børnene, så står vi klar til at guide dig til den helt rigtige løsning. Vores fine børnepools har mange muligheder og kan alle opstilles på jorden. Lad et lille børnebassin fra Berle Pool + Spa blive et glædeligt samlingspunkt for hele familien.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om dine muligheder eller har du spørgsmål til vores sortiment er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til hjælpe dig med et uforpligtende tilbud. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi vores store showroom i Gladsaxe, hvor vores 800 m2 store butik danner rammen om alt inden for swimmingpools og spa.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.