Beton swimmingpool

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Beton swimmingpool

Alle størrelser, priser og stilarter

Beton swimmingpool

Swimmingpoolen med de mange valgmuligheder

En swimmingpool i beton er til dig, som stiller store krav til din pool. Fordelene ved at vælge en betonswimmingpool er mange. Betonpools har en lang levetid og en god holdbarhed. Samtidig giver betonpoolen dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på din pool. En swimmingpool i beton kan bygges i alle former og støbninger. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, når du skal designe din nye pool. Betonpoolen kan leveres med fliser efter ønske.

Levering direkte til dig

Hos Berle Pool + Spa har vi stor erfaring med etablering af betonswimmingpools. Som det eneste poolfirma i Danmark kan vi levere betonelementerne direkte til dig. Dette fremskynder bygningsprocessen og sikrer en højere kvalitet på din løsning. En betonpool vil dog i de fleste tilfælde blive opbygget i fundablokke (H-blokke) som herefter bliver fyldt med armeringsjern og beton.

Professionel rådgivning hele vejen

Vi er med fra start til slut, når du skal anlægge din nye pool. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg, ligesom vi inspirerer og rådgiver dig om markedets bedste løsninger.

Vi styrer i samarbejdet med dig hvert eneste trin i byggeprocessen, så du får en god oplevelse, lige fra skitse til det færdige resultat.

Vi specialdesigner og bygger din pool helt fra bunden, så du får præcis den længde, bredde og design du ønsker.

Kontakt os gerne på telefon 44 65 11 77 eller e-mail info@berlepool.dk, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Gladsaxe og tale med vores designafdeling, som kan vejlede dig omkring poolens placering i haven, design af havemiljø samt hvordan vi sammen finder den flotteste løsning til netop jeres have.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.