Solvarme

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Solvarme

Opvarm din pool med solen

Solvarme

Solopvarmning af din pool

Med solpaneler på taget får du miljørigtig opvarmning til din pool. Solpaneler er gratis og vedvarende energi, der dog naturligvis er afhængig af solens stråler for at få hævet temperaturen i poolen. Solvarmepanelerne skal monteres på et tag med 45 graders hældning. Hvis du skal have fuld udnyttelse af solvarmen skal panelerne fylde samme areal som poolens overfladeareal. Vi anbefaler desuden at poolen er overdækket om natten med et termotæppe eller anden form for overdækning, så varmen ikke fordamper, når poolen ikke benyttes. Se vores store udvalg af overdækning til poolen her på siden eller kig fordi vores showroom i Gladsaxe, hvor vi står klar til at vejlede dig til det rigtige køb.

Find komplet solvarmeanlæg her

Hos Berle Pool + Spa forhandler vi et komplet solvarmeanlæg inklusiv både solpaneler, elektronisk styring, tilslutningsdel til rensningsanlæg samt alle samlefittings. Derudover medfølger også dansk montering og driftmanual. Anlægget forlænger din poolsæson betydeligt og hæver vandtemperatur mellem 5 og 8 grader afhængigt af solen. Denne temperaturstigning er nok til at udvide sæsonen med minimum en hel måned i både forår og efterår, hvis poolen er overdækket om natten.

Har du spørgsmål?

Har du brug for råd og professionel vejledning omkring dit køb af solpaneler er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.