Undervandslys

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Undervandslys

Skab stemning & atmosfære

Undervandslys

Undervandslys

Skab stemning med lys i poolen

Lys i swimmingpoolen skaber en hyggelig og rolig atmosfære i miljøet omkring bassinet når mørket falder på. Hos Berle Pool + Spa fører vi et bredt udvalg af undervandslys, lamper og pærer lige fra de klassiske hvide LED-pærer til anderledes lys og lamper, der skifter farver. Vi har også et stort sortiment af traditionelle halogenpærer, der er dæmpbare, så du har mulighed for at regulere styrken på lyset.

Se vores store udvalg af tilbehør til poolen

Vi har et bredt sortiment af alt inden for tilbehør til din pool eller spa. Ud over undervandslys, lamper og pærer finder du hos os også et stort udvalg af reservedele, vedligeholdelsesudstyr, trapper, vipper, stiger, maling, haner og springvand. Til dem, der elsker at plaske og lege i vandet, har vi også et stort udvalg af legetøj, flydemadrasser, vandtennis, paddle boards og musikudstyr. Til dig, der har en indendørs pool eller spa, finder du også et bredt sortiment af affugtere.

Se mere i vores showroom

Mangler du inspiration til dit næste poolindkøb er du mere end velkommen til at kigge forbi vores showroom og se vores store udstilling. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om nogle af vores produkter, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.