Skimmere

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Skimmere

Filtreret, rent vand

Skimmere

Se vores udvalg af skimmere

Skimmere er uundværlige i ethvert bassin. En skimmer er et filter, du placerer i overfladen af vandet i poolen, som ved hjælp af en pumpe filtrerer vandet og holder det rent. Både skimmer og pumpeinstallationen skal have den rigtige volume, hvis vandet i poolen skal cirkulere rigtigt.  Hos Berle Pool + Spa har vi et bredt udvalg af skimmere i forskellige størrelser og forskellige materialer, lige fra ABS til rustfrit stål. Vi har skimmere til både betonpools, glasfiberkar og stålpools. Hos os finder du også et stort udvalg af diverse reservedele og tilbehør til skimmere.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis ikke du kan finde det, du søger efter under denne kategori, er du altid velkommen til at kontakte os, eller henvende dig i vores butik. Hvis du har mulighed for det, er det altid en stor hjælp, hvis du medbringer den reservedel, du leder efter. På den måde har vi bedre mulighed for at hjælpe dig til den rigtige løsning hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores sortiment eller har du brug for vejledning omkring det helt rigtige køb, så er du meget velkommen til at kontakt os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Få renere vand i poolen med en pool skimmer og dyse

Oplever du, at vandet i din pool ikke er rent nok? Hos Berle Pool + Spa tilbyder vi pool skimmer til stort set alle swimmingpools. Uanset om pool skimmeren skal installeres i baghaven, i sommerhuset eller svømmehallen, kan du finde den rigtige type for dig her.

En pool skimmer og dyse forbedrer rensningen af vandet ved at have et konstant sug igennem selve pool skimmeren, således at blade, partikler og andet snavs samles i en kurv installeret i skimmeren. Samtidig er de nemme og hurtige at montere, så man hurtigt kan få glæde af dem.

Find det du skal bruge

Vi har et bredt udvalg af forskellige størrelser og materialer i pool skimmer. Herunder kan nævnes rustfrit stål til både betonpools, glasfiberpools og stålpools. Foruden dette har vi ligeledes et stort udvalg af diverse reservedele til pool skimmer, hvis det er det du står og mangler. Vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl om hvilket produkt, der passer til din pool.

Vil du høre mere?

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du blot spørgsmål til vores sortiment, er du velkommen til at skrive en mail til info@berlepool.dkeller ringe på telefon 44 65 11 77. Vi ved, hvad der er værd at vide om pooludstyr, og vi kan helt sikkert også finde den rigtige løsning til dig.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.