Termotæpper

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Termotæpper & Oprullestativer

Økonomisk løsning til at undgå varmetab

Termotæpper & Oprullestativer

Vil du holde på varmegraderne i din pool?

Hos Berle Pool + Spa foreslår vi termotæppet som den klassiske og økonomiske løsning for pool overdækning til dem, som gerne vil fastholde varmen i vandet over natten. Et termotæppe til ens swimmingpool minimerer varmetabet og samarbejder rigtig godt med solskinsdage, idet pool overdækningen tillader solens varme at passere igennem termotæppet og samtidig forhindrer varmen at forlade vandet på grund af Geobubbler.

Ligeledes hvis du opvarmer din swimmingpool med varmepumper, vil en stor del af varmen fordampe, hvor et termotæppe vil forhindre det dette.

Pool udstyr og termotæppe varianter

Vores termotæpper betjenes manuelt, hvorfor det kan være en god idé med et oprullestativ for at lette arbejdet. Oprullestativet kan forlænges op til 6 meter og passer derfor til alle længder af termotæpper. Oprulningsstativet fås også elektrisk med fjernbetjening.

Termotæpperne kommer i to varianter:

Enkelt boble: Farven er blå og er af 400 micron. Da farven er lidt mørk vil dette tæppe over længere tid blive lidt misfarvet i klor pools.

Dobbelt Boble: Farven er lyseblå og er af 500 micron, hvilket gør den 25% bedre isolerende end ”enkelt boble” termotæppet. Da farven er lyseblå vil dette tæppe over ængere sigt holde sig flot, da man ikke kan se klorens påvirkning.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller skrive på info@berlepool.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere omkring, hvordan termotæpper og oprullestativer virker. Vi deler gerne ud af vores store viden, når det kommer til pool udstyr.

Termotæppe ADVARSEL

Et termotæppe er et overdækning ja, men kan ikke bruges som sikkerheds-cover som nogle af vores andre produkter inden for pool overdækning. Termotæppet kan derfor kun anvendes til at fastholde varmen i bade bassinet

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.