Sikkerhedshegn

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Sikkerhedshegn

Beskyt børn & dyr

Sikkerhedshegn

For en sikkerheds skyld

Mangler du et sikkerhedshegn, så dine børn eller dyr ikke kommer for tæt på poolen? Så kan vi hjælpe dig! Vi tilbyder sikkerhedshegn, som giver en høj sikkerhed omkring poolen. Vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller design. Det betyder, at du både får et hegn der er sikkert, og samtidig passer ind i det smukke poolmiljø. Vi fører forskellige typer og størrelser, så der er noget til ethvert behov.

Hvorfor er et sikkerhedshegn en god idé?

Hvis ikke du ejer et sikkerhedshegn til poolen, kræver det konstant opmærksomhed på børnene, hvis de leger i haven. Det kan derfor ofte være en rigtig god idé at anskaffe sig et sikkerhedshegn til poolen, hvis dine børn, dyr eller børnebørn ofte bruger haven som deres legeplads. Sikkerhedshegnet opstilles rundt om bassinet på et fast underlag, hvilket i høj grad øger sikkerheden omkring poolen. Dog skal det nævnes, at et sikkerhedshegn ikke er nogen garanti for ulykker, og derfor bør voksne altid holde et vågent øje med deres børn, hvis de færdes omkring poolen.

Vil du høre mere?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller skrive en mail på info@berlepool.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere omkring mulighederne for sikkerhedshegn til din pool. Vi deler gerne ud af vores store erfaring, når det kommer til swimmingpools og tilbehør.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.