Cover & Overdækning

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Cover & Overdækning

Forlæng badesæsonen

Cover & Overdækning

Vil du forlænge badesæsonen?

Vidste du, at ca. 90% af varmefordampning sker fra poolens overflade? Hvis du gerne vil undgå denne fordampning, er en overdækning til din pool den helt rigtige løsning. En pooloverdækning holder på varmegraderne og forlænger badesæsonen, så du kan nyder din swimmingpool endnu længere. Samtidig tilfører en elegant overdækning et flot og æstetisk look, når poolen ikke benyttes. Alle overdækninger laves nøjagtigt efter poolens mål, så alle områder er dækket.

Alt i overdækning til din pool

Vi har flere forskellige former for overdækninger til pools. Uanset om du ønsker overdækning af sikkerhedsmæssige, praktiske eller æstetiske årsager, så tilbyder vi de mest eksklusive kvaliteter fra førende leverandører på markedet og professionelle samarbejdspartnere. Vi fører et bredt udvalg af både glasoverdækning, lamelcovers, safetycovers, termotæpper, vintercovers og sikkerhedsudstyr til din pool. Lad dig inspirere her på siden til, hvilken løsning der passer bedst til det ønske, du har til en overdækning.

Kig forbi vores showroom

Har du spørgsmål til vores store sortiment af pooloverdækning, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Gladsaxe for inspiration, eller hvis du ønsker personlig betjening af vores erfarne medarbejdere. Vi står klar til at guide og rådgive dig i farvevalg og muligheder, så du får den løsning, der passer bedst til dit bassin.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.