Viskan Spa

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Viskan Spa

Det eksklusive valg

Viskan Spa – Vildmarksspa

Viskan Spa

Hvorfor skal du vælge Viskan Spa?

Karret – Markedets tykkeste

Det vigtigste på en udespa er uden tvivl karret! Derfor har vi valgt at satse på markedets tykkeste akrylskive fra den bedste leverandør. Akrylen er 50 % tykkere end normalt, og er forstærket med flere lag af polyuretan (PUR) for maksimal styrke og holdbarhed. Det reducerer desuden støjen i spaen betydeligt samtidig med, at det fungerer som et ekstra lag isolering i forhold til den traditionelle glasfiberforstærkning.

Højere spa – Øget siddedybde

Den største nydelse i et udespa oplever man rent faktisk om vinteren på grund af kontrasten mellem det varme masserende vand og den kolde luft. Derfor er det også helt afgørende, at du sidder godt og varmt og med hele skulderpartiet under vand for at undgå kulden. At vi skandinavere samtidig er lidt højere end gennemsnittet, gør dybden i spaen ekstra vigtig. Det er derfor at et Viskan spa er lidt dybere end de øvrige spa på markedet – prøv selv at sætte dig op i en af vores spa og mærk forskellen.

Kvalitetskomponenter – Detaljerne gør forskellen

Det er de små ting som man ikke umiddelbart kan se med det blotte øje som gør en afgørende forskel. Tætninger, O-ringe, pakninger og sågar brug af silikone, er med til at afgøre samlekvaliteten på din spa. Anvendelse af de rigtige produkter til de rette formål er helt afgørende for, hvor godt din udespa kommer til at holde på længere sigt. Vi anvender bl.a. Viton tætninger til pumper og dyser, som er væsentligt stærkere end traditionelle EPDM-tætninger. På de fleste af vore spabade anvender vi desuden en sikrere monteringsmetode af massagedyser, som helt eliminerer brug af silikone og skruer, som i værste fald kan skabe lækager såfremt de er i dårlig kvalitet eller forældes.

Isolering – Testet af Sveriges Tekniske Forskningsinstitut

Viskans udendørs spabade er dokumenterede energieffektive takket være flere lag af isolering og luftbarrierer. Samtidig genanvender vi varmen fra spabadets pumper, og opnår dermed en dobbelteffekt. En anden fordel ved vores isolering er, at vi ikke har indkapslet slanger, dyser og lign. hvilket gør vores spa er meget servicevenlige og lette at vedligeholde – noget som kan spare dig for mange penge på længere sigt. Lavt strømforbrug + små serviceomkostninger = bedste mulige driftsøkonomi

En verden af massageoplevelser

Vore spa er udstyret med forskellige typer af massagedyser, som behandler muskler og led på forskelligt. Helt fra de mindste dyser som giver en kraftig dybdegående punktmassage, til de store roterende dyser som giver en skøn æltende fornemmelse i kroppen. Flere af vore spa har desuden pumper med flere hastigheder, hvilket giver dig større variation og fleksibilitet og dermed også en bedre massage.

Hygiejne

Når du anskaffer dig et udendørs spa bliver du også den lykkelige ejer af mere velvære og en højere livskvalitet. Med en udespa følger dog også nogle særlige krav til rengøring og til vedligeholdelse af dit badevand. Det skyldes blandt andet at vandtemperaturen er høj og at flere personer bader samtidig. Der er desuden skjulte rørsystemer og vandet genbruges mange gange. At holde en god hygeieje i en spa og for den sags skyld også i en swimmingpool er noget som ligger os meget på sinde. Heldigvis er det ingen sag at sikre at vandkvaliteten og hygiejnen er i top, såfremt du benytter de rigtige produkter til vedligeholdelse. Samtidig kan du med nogle enkelte forholdsregler gøre det ekstra nemt at vedligeholde din spa sådan at I til hver en tid vil kunne bade i krystalklart vand.

Hos Berle Pool + Spa har vi stor erfaring med vandvedligeholdelse i og med vi også er Danmarks største forhandler af swimmingpools. Vi har sammensat forskellige løsninger til dig som indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne vedligeholde din spa, således at du kan fokusere på det det drejer sig om, nemlig at lade dig forkæle af det varme masserende vand som altid står klar til dig og dine nærmeste.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.