Udespa

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Udespa

Udendørs luksus

Aquavia Spa

Udespa

Udespa – brugbart året rundt

Vi lever på mange måder et hektisk liv med mange forpligtelser i en travl hverdag, hvor vi ofte føler at der ikke er timer nok i døgnet til alle vores gøremål og forpligtelser. Dette belaster os desværre både fysisk og psykisk i form af spændinger og ømhed i kroppen, som ofte leder til hovedpine, dårlig nattesøvn samt koncentrationsbesvær og i sidste ende desværre også stress.

Spabade har heldigvis en meget gavnlig effekt som dels kan afhjælpe, og i mange tilfælde helt fjerne mange af disse symptomer. Den første lindring sker i det øjeblik at kroppen sænker sig ned i det varme vand. Dette hjælper kroppen til først og fremmest at slappe af og reducerer spændingerne. Opdriften i vandet letter kropsvægten med ca. 90 % hvilket er med til at mindske trykket på muskler og led. Det varme masserende vand stimulerer samtidig blodtrykket og frigør endorfiner – kroppens egen lykkepille.

Et varmt spabad har således flere positive og helsebringende effekter bl.a:

  • Et naturligt middel mod søvnløshed
  • Virker afstressende og afslappende for krop og sind
  • Hurtigere restitution af ømme muskler efter træning eller arbejde
  • Lindring for ryg- og gigtpatienter
  • Gavnligt for blodtrykket

Besøg vores showroom og bliv inspireret

Kom ind og oplev vores nye flotte showroom, hvor vi fører et bredt sortiment af udespa til et hvert behov. Vi har desuden en særskilt afdeling hvor vi har spa stående klar med vand, således at du har mulighed for at opleve følelsen på egen krop før du beslutter dig.

Velkommen i en verden af velvære med Viskan Spa

Vi er meget stolte af at det er lykkedes os at få eneforhandlingen af Viskan spa i Danmark. Vi glæder os til at præsentere danskerne for disse fantastiske produkter under bl.a. udendørs spabade.  Viskan Spa har på meget kort tid opnået stor succes som primært skyldes at de har opbygget deres spa efter Nordiske forhold. Kort sagt en spa som er bygget af skandinavere til skandinavere! Samtidig er der benyttet de bedste komponenter som branchen kan tilbyde og eksperter er taget med på råd for at kunne levere det optimale slutprodukt. Dette vel og mærke til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi har udstillet de fleste af Viskans modeller i vores spa afdeling, flere af dem med vand således at der er mulighed for at få demonstreret de mange unikke fordele – eller måske endda mærke dem på egen krop.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.