Indespa

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Indespa

Indendørs luksus

Indespa

En verden af velvære

Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af indendørs spa til netop dine behov. Vi har indespa fra mærker som Welldana, både rektangulære spa og hjørnespa, der alle sikrer dig maksimal følelse af afslapning og velvære. Welldana er en af de bedste producenter på markeder, som altid leverer kar og komponenter i høj kvalitet, hvilket sikrer dig problemfri drift i mange år fremover. Med en indedørs spa fra Berle Pool + Spa har du altså foretaget en fornuftig investering, du kan nyde glæde af i mange år.

Comfortana serien

Comfortana serien giver dig masser af værdi for pengene med bl.a. et stærkt, stabilt stel i rustfrit stål og et akrylkar produceret efter strenge kvalitetskrav. Læg dertil en stærk motor som giver dig kraftig tryk på samtlige dyser og dermed en effektiv vand- og luftmassage. Comfortana serien har desuden indbygget ozonrensning, LED lys, touch display samt en funktion til tørring af luftkanaler som sikrer at der ikke står vand i rørene efter brug. Kort sagt er alt inkluderet i denne serie – selv nakkepuderne!

Poolspa serien

Poolspa serien er med de meget rene og enkle linjer for æstetikeren som lægger vægt på design og udformning. Her er der rig mulighed for at bygge spaen op efter netop dine ønsker, da du selv vælger hvilke funktioner spaen skal have. Karrene kommer som udgangspunkt uden fronter, hvilket gør dem ideelle til indbygning. Karret er bygget op på et kraftigt stel i rustfrit stål og er samlet og produceret i Europa.

Denne serie leveres også som almindelige badekar uden massage.

Bemærk at Berle Pool + Spa yder en udvidet 5 års garanti på alle vores indespa.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger indespa

Afhængig af størrelsen på din spa og ikke mindst din varmvandsbeholder anbefales det at vælge en spa med et varmelegeme på enten på 3 eller 6 KW. På den måde sikrer du dig at temperaturen fastholdes når du bader og samtidig belaster du ikke din varmvandsbeholdning unødigt.

Husk at Spabade med varmelegeme typisk skal have 380 volt. Vælger du et spabad uden varmelegeme kræves blot en enkelt fase 230 volt.

5 års garanti

Vi har et stort udvalg af boblebade til ethvert behov. Hvad enten du ønsker et fuldtudstyret spa med LED-lys, touch display og ozonrensning, eller du blot er på udkig efter et en simpelt, elegant og funktionelt indendørs spa, så har vi det helt rigtige til dig. Vi yder altid 5 års fuld garanti på vores indespa. Det betyder, at vi kommer til dig og skifter og reparerer, såfremt der måtte opstå en defekt indenfor perioden. Denne service er naturligvis helt uden omkostninger for dig. Vi har egen serviceafdeling, som selvfølgelig også kan installere dit boblebad hjemme hos dig, hvis du måtte ønske det. Så læn dig trygt tilbage og lad dig forkæle helt uden bekymringer.

Kontakt os i dag

Vi står klar til at hjælpe dig med det helt rigtige spa. Se vores store udvalg i fotogalleriet eller kig forbi vores showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.