Saunaovne

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Saunaovne

Elektriske & Brændefyrede

Saunaovne

Er du på udkig efter en saunaovn?

Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af saunaovne. Her finder du både elektriske ovne og brændefyrede ovne alt afhængig af, hvad du foretrækker. Med en brændefyrende saunaovn får du en høj grad af fleksibilitet og selvfølgelig den charme, man også kender fra den klassiske brændeovn. Vi har saunaovne i alle størrelser og prisklasser, så du kan finde netop den, der passer til dig. Har du brug for råd og vejledning omkring dit køb af ovn, så står vores kompetente medarbejdere klar til hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med alt inden for wellness, og vi ser frem til at guide dig til dit næste køb.

En ægte wellnessoplevelse

Med en sauna i hjemmet eller sommerhuset får du en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige. En tur i saunaen er ikke kun afslappende og god mod stress, den er også fysisk god for kroppen, da den høje varme forbedrer blodcirkulationen og lindrer smerter i muskler og led. Saunaen hjælper også til en bedre restitution og færre smerter eksempelvis i forbindelse med sport og hårdt fysisk arbejde.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores produkter er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Vi står klar til at hjælpe med at indfri dine wellnessdrømme. Ønsker du at se vores store sortiment af pools, spa, saunaer, terrassemøbler og meget mere er du også meget velkommen til at kigge forbi vores store showroom i Gladsaxe.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.