Saunakabiner

Forårskampagne – Viskan Spa

Forårsklargøring af pool

Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Saunakabiner

Sauna i godt, klassisk håndværk

Saunakabiner

Få velvære i hverdagen med en sauna

En sauna er ikke kun en dejlig og afslappende oplevelse. En tur i saunaen har også en masse gavnlige effekter på kroppen. I saunaen stiger din kropstemperatur med 1-3 grader. Du bliver varmet op fra yderst til inderst, dine blodkar udvider sig, og porerne i din hud åbner sig. Du forbedrer samtidig blodcirkulationen i hele kroppen, hvilket kan lindre symptomer i led, muskler og kroppens øvrige bindevæv. En sauna er også særligt god når du har brugt din krop i form af træning eller ved hårdt fysisk arbejde. Saunaen hjælper nemlig dig af med affaldsstoffer, ligesom din restitution forkortes.

Find din nye sauna her

Hos Berle Pool + Spa tilbyder vi et stort udvalg af saunaer i flere forskellige størrelser og designs. Vi fører alt lige fra de tøndeformede til de større og mere eksklusive modeller – kort sagt en sauna for enhver smag. Fælles for alle vores modeller er, at de er udført i kvalitetsmaterialer med en god komfort og pladsudnyttelse. Er du blot på udkig efter en ny ovn til din sauna, finder du hos os også et stort udvalg af både elektriske og brændefyrende saunaovne.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om fordelen ved en sauna eller har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til hjælpe dig. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores store showroom i Gladsaxe, hvis du kan se vores store udvalg af alt inden for pools, spa og wellness.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.