Coronavirus – Besøg showroom

Har du brug for hjælp?
Sommer: Alt til din pool

Mest populære poolprodukter SOMMER
Tilbud på varmepumper

Spar op til 17%
på 6 effektive
varmepumper
TILBUD
SummerFun: Prisvenlig pool

Prisvenlige familiepools OP TIL -25%
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Coronavirus

Sådan respekterer vi det

Berle Pool + Spa holder åbent med ansvar og respekt for Coronavirus, så du kan føle dig sikker.

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger om, hvordan vi kan minimere spredningen af Coronavirus. Vi holder åbent i vores showroom, og byder gæster og kunder velkomne – dog med nye forbehold, så alle kan føle sig sikre, når de er i kontakt med os.

Vores showroom er åbent

Hos Berle Pool + Spa tager vi myndighedernes anvisninger meget alvorlige og har indført en række tiltag for både vores medarbejdere, gæster og kunder.

Vi ønsker at tilbyde den samme gode betjening og service, men har naturligvis stor respekt for at nedbringe smittefaren. Derfor opfordrer vi også til, at man udover at besøge vores showroom, er meget velkommen til at få hjælp både pr. e-mail, telefon 44 65 11 77 og online chat.

Du kan også bestille dine varer direkte fra vores webshop – endda gratis fragt på alt kemi, ved køb over 1.000 kr. og helt ned til 39 kr. i fragt.

Det er vigtigt at understrege, at vi løbende indfører nye tiltag med øget fokus på at reducere smittefaren, i takt med myndighedernes anvisninger.

7 eksempler på tiltag mod Coronavirus

  1. Vi afspritter overflader, håndtag m.m. i videst muligt omfang og har øget rengøringen i vores showroom.
  2. Vi har opsat spritstandere ved indgangen af vores showroom, som vi opfordrer alle gæster og kunder til at anvende.
  3. Vores medarbejdere, både udkørende og i showroomet, er blevet instrueret i vigtigheden af hyppig afvaskning af hænder og/eller afspritning af håndflader.
  4. Vores udkørende montører kører nu kun 1 person i hver firmabil. Ved behov for 2 medarbejdere på en opgave, forsøger vi såvidt muligt at udskyde dette i dialog med kunden.
  5. Udvalgte medarbejdere har fået etableret hjemmearbejdsplads.
  6. Vi sørger for ekstra god afstand blandt alle der besøger vores showroom. Vi har 2000 m2, så der er masser af plads til vores gæster, kunder og medarbejdere.
  7. Vores udkørende montører medbringer desinficerende rengøringsmidler, så de kan afspritte og eliminere evt. smittekilder, der hvor de har arbejdet.

Opdateret 24. marts 2020.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.