Om Berle Pool + Spa

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Om Berle Pool + Spa

Danmarks største til pool & spa

Om Berle Pool + Spa

Med over 55 år i branchen er vi landets største og ældste firma inden for swimmingpools og spa. Vi knokler for vores over 15.000 kunder og er stolte af vores showroom på 2.000 m2, der er Nordeuropas største.

Vi vil være de bedste i branchen

Vores ambition er altid at være i front og være først med de nyeste varer. Vi vil være de bedste, indenfor det vi laver, og ser os selv som en innovativ virksomhed.

Vi bestræber os på at arbejde med nye former, materialer samt farver og være med til at skabe nye trends indenfor pool design og miljø.

Berle Pool + Spa er din professionelle samarbejdspartner, vi lægger stor vægt på at gøre dine drømme til virkelighed.

Totalløsninger fra idé til badeklar

Vi leverer i dag blandt andet totalløsninger til private haver, campingpladser og hoteller. Vi er med fra den spæde start omkring idéer og arkitekttegninger, så kunden kan se en færdig skitse inden de beslutter sig.

Vores team består af entreprenører, anlægsgartnere, designere, kloakarbejdere og vores stærke hold af teknikere står klar til at hjælpe vores kunder.

Nordeuropas største pool & spa showroom

Berle Pool + Spa hovedkontor ligger i Søborg, hvor vores 2.000 m2 butik er rammen om alt til swimmingpool og spa.

Her viser vi fungerende swimmingpools med skimmer, overflow, endless eller som stålpool; et valg af muligheder til swimmingpool og havemiljø.

Stor spaafdeling med 16 modeller

Sidste skud på stammen er en stor spaafdeling med 16 spa til ude- og indendørsbrug. Her kan man bestille tid til spaoplevelse i vores store overflow spa.

Servicering & Reparationer

Hvert år servicerer vi alle vores kunder med opstart, reparationer og renoveringer af deres pool. Vi er også leveringsdygtige i alle former for kemikalier til vedligeholdelse af poolen.

Webshop med over 1000 varer online

Swimmingpool.dk er en af de største onlineshops for pool, sauna og spaejere. Med mere end 1000 forskellige produkter og reservedele tilbyder vi dig et bredt sortiment af varer – kun et klik væk.

På vores webshop kan du samle inspiration, hvis du går med en drøm i maven om at anlægge et bassin i din have.

Vand virker beroligende, og findes der egentlig noget bedre end at komme hjem efter en lang dag og dykke ned i en forfriskende pool eller en varm spa og lede hverdagens stress væk?

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Michael Lodberg
Direktør & Ejer

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.