FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Forår 2024

FORÅRSTILBUD
Alt til din pool forår og sommer.

Besøg showroom

SHOWROOM
Besøg vores kæmpe showroom
på 2.000 m2 i Gladsaxe.

Kom til BOLIG MAD DESIGN messen i Bella Center med Berle Pool & Spa

Berle Pool & Spa inviterer dig til den unikke bolig- og livstilsmesse i Bella Center, København. Træd ind i en verden af kendte brands og spændende tilbud inden for design, møbler, interiør, boligbyggeri, mode, skønhed, mad og meget mere.

Som en ny tilføjelse i 2024 præsenterer arrangørerne af BOLIG MAD DESIGN messen et imponerende 3.000m2 område dedikeret til udendørslivet. Her vil du opleve udstillinger med alt fra swimmingpools og spa til inspirerende idéer og muligheder for din have, terrasse eller hus.

I Berle Pool & Spa er vi stolte af at være en del af denne spektakulære udstilling, hvor vi vil præsentere trends og innovationer inden for swimmingpools og spa samt give idéer til at skabe et rummeligt og afslappende udendørsliv i din have.

Begivenhedsdetaljer
• Dato: 07. – 10. marts 2024.
• Sted: Bella Center København.
• Stand: E10 og E11.

Udforsk udendørs elegance

Besøg vores stand på E10 og E11 for at dykke ned i en verden af udendørs luksus. Vores erfarne rådgivere står klar til at guide dig gennem de seneste trends inden for pool og spa, og de tilbyder værdifulde indsigter og sparring for at hjælpe dig med at realisere dine udendørs drømme.

Få fri entré for voksne over 18 år

Som en særlig gæstus i forbindelse med vores deltagelse på BOLIG MAD DESIGN-messen, har vi fået lov til at tilbyde gratis indgangsbilletter som giver fri entré til to voksne over 18 år. 

For at modtage billetten, skal du udfylde nedenstående kontaktformular. Herefter vil du få tilsendt indgangsbilletten som PDF – denne skal blot fremvises ved indgangen.

I Berle Pool & Spa ser vi frem til at byde dig velkommen ved vores stande og dele glæden ved udendørslivet!

 Få gratis entré til livstil-og boligmessen i Bella Center 2024

Udfyld formularen og få tilsendt en indgangsbillet for to voksne over 18 år.