Styrketræning

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Styrketræning

Lækkert træningsudstyr

Styrketræning

Træningsredskaber

Triatrainer

3 i 1 træningsbænk – mave, ryg og vægtbænk.
En lukket position fungerer TriaTrainer som den perfekte mave og core træning. Dernæst udfoldes stolen til en halvbænk position som er perfekt til ryg og balle træning. Sidste position er bænken fuld udfoldet og kan bruges til alle standart bænktræninger med

Mavetræning
Lås fødderne i fodstøtten, og løft overkroppen mod dine ben, og gentag efter ønske. Ar- mene er bedst placeret bag dit hoved eller krydset over brystet. Tilføj frie vægte til ekstra udfordring.

TriaTrainer’s enkle konstruktion, lette håndtering og forskellige træningskombinationer er ideel til alle fitnessniveauer. Udvidelse af træning med frie vægte kan man yderligere træne dine skuldre og triceps.

Rygtræning
Til rygtræning skal du bruge position nr. 2: Lås dine ankler under fodstøtten og lås hæn- derne bag dit hoved. Spænd op i ben og baller og løft dernæst din overkrop. Sørg for at hold ryggen lige – hold positionen og ven langsomt tilbage til din startposition.

Når du udfører rygøvelser med din TriaTrainer, skal du sørge for, at opretholde en jævn bevægelse for, at træne dine dybe muskellag.

Vægttræning
Klassik bænkpres og SwingBellstræning med din Triatrainer. Udfold bænken i fuld positi- on. Læg dig ned eller sid på din træningsbænk med en håndvægt i hver hånd. Bring di- ne arme op og ned i en langsom og præcis bevægelse.

Swing Bells

Svingende bevægelser er en del af vores daglige rutine. Når vores modstandsdygtighed (evne til at modstå stress) er nede, hindre smerter simpelthen vores momentum. Forbyg dette ved at inkorporere SwingBell træning i din træning. SwingBell er med til at styrke muskler, led og bindevæv. De bliver mere fleksible, smidige og elastiske.

NOHrD SwingBells er en moderne variation af Kettlebells, kendt fra CrossFit-træning. Originale Kettelbells er solide, kanonkugleformede og med et enkelt greb. SwingBell forskyder sit tyngdepunkt på grund af sin jernpelletsfyldning som forlænger træningsbevægelsen ud over din arm. Resultatet er målrette og stimulerende for dit bindevæv, led og muskler, hivlket øger den samlede ydeevne og modstandskraft.

Fordele ved at træne med SwingBells
Træning med SwingBells får din cirkulation i gang og aktiverer fedtforbrænding. Disse klassiske, frie lædervægte kan udfordre alle relevante muskelgrupper som triceps, skuldre eller ryg; selv dine ben og mavemuskler kan trænes.

Funktionelle træninger er gunstige for, at opbygge muskler øge muskelmasse samt udenholdenhed og koordination.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.