Romaskiner

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Romaskiner

Verdens bedste WaterRower

Tilbehør til romaskiner

Romaskine / WaterRower

Træn hele kroppen

Oplev følelsen af WaterRowers træning for hele kroppen og se resultater. Ønsker du en træning og fitnessrutine i hjemmet er denne maskine den perfekte for dig. Denne maskine træner og styrker udholdenhed. En Romaskine bruger 84% af kroppens muskulatur, samtidig med konditionstræning som er med til, at forbedre livskvaliteten.

Udvalget af romaskiner er bredt men, hvis man skal sammenligne disse maskiner bliver det tydeligt, at WaterRower leverer den bedste træning og kvalitet til brugeren.

Modstandsfaktoren

Bortset fra det grundlæggende spørgsmål om personligtræning og træningsmål, skal Romaskinen modstandssystem overvejes nøjes når man tænker på faktorer som livssituation eller træningsrum.

Romaskiner med et lufthjul er effektive, men er væsentlige højere i støjniveau når de er i brug. Dette kan være med til at forårsage forstyrrelse under din træning eller andre i din husstand.

Træningsmaskiner med vandmodstand er konstant stille og effektive når de er i brug. Dette skyldes den pagaj og vandtank der er implementeret i romaskinen. Disse elementer er med til at forbedre din træningsintensitet dvs. at vandmodstanden er ved til at give en varierende træning, jo hårdere du trækker, jo højere er intensitetsniveauet.

Romaskiner med magnet eller hybridmodstand har deres egne fordele og ulemper, Maskiner som disse tillader dig ikke at regulere modstanden under din træning i modsætning til at træne med vandmodstand. Derudover vil brugere have en tendens til at indstille modstanden på et for højt niveau, hvilket øger risikoen for skader.

Træning med WaterRower

Træning med denne romaskine kan resultere i 50 samlede bevægelser pr. minut. Alt takket være romaskinens yderst effektive bevægelsesimpulser på dine led. Dette kan hjælpe dig med, at forhindre en bred vifte af sundhedsmæssige problemer forbundet med nutidens livsstil. Træning med WaterRowers er der lav risiko for overbelastning. Roning træner 84% af dit muskelsystem herunder, mave, balle, ryg og benmuskler. Ingen andre udholdenhedssportsgrene beviser denne effektivitet, hvilket gør roning til en komplet træning af hele kroppen.

Træningsudstyr lavet af træ

Hvad ser der med dit træningsudstyr efter træning? Opbevarer du det i det bagerste rum? Kælderen? Eller er det en del af dit interiørdesign? Tendensen går i stigende grad mod ”fitnessmøbler” dvs. sportudstyr der er integreret i din hverdag.

En træningsmaskine lavet af massivt træ i høj kvalitet, der kan flyttes i alle retninger og kan stå oprejs mod en væg, er meget prisværdig.

Hvert stykke træ, der bruges til en WaterRower vælges udelukkende fra bæredygtige forvaltede skove i USA. Træ er en naturlig ressource, der kan afvige farve og konsistens fra træ til træ, hvilket gør din WaterRower helt unik. En WaterRower er ikke et almindeligt fitnessudstyr men snarere et unik element af stil.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.