Multitræner

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Multitræner

Maksimal træning, minimalt pladsbehov

Multitræner: WaterGrinder & SlimBeam

WaterGrinder

I sejlads er det en krævende opgave at omdanne vinden til fremdrift ved at hejse sejlene, så hurtigt som muligt. De udfører det banebrydende arbejde ombord – de er virkelig topatleter! Ved at udøve fysisk styrke og udholdenhed kæmper de om, at dreje spilende på lystbåde for, at hæve sejlene med en klassisk krum bevægelse.

NOHrD WaterGrinder bringe denne intensive sportsgren til dit hjem, så du kan opnå de imponerende fitnessniveauer.

Sid eller stå
WaterGrinders træsæde kan placeres på hver side i 3 forskellige højder. Der kan trænes både fra en siddende eller stående position.

Modstand: Høj eller Lav
Håndpedlaerne kan indstilles i 8 positioner for at justere modstanden, jo mindre rotati- on, jo højere intensitet.

For eller bag
WaterGrinder kan bruges både fra for. Eller bagside af maskinen samt fra siden. Du vælger om du vil sidde eller stå. Alle positioner træner din overkrop, bryst, mave, ryg, arme og skulder muskulatur.

SlimBeam

Kabelstationer er multifunktionelle træningsmaskiner. Fitnesscentre og fysioterapi centre har været afhængige af kabeltræning i årevis.

NOHrD SlimBeam er et stilrent design som kombinerer et stilfuldt, skarpt design med et slank udtryk. Takketvære sin slanke silhuet, den buede form og træ af høj kvalitet, leverer SlimBeam en professionel kabeløvelsesstation til enhver form for funktionel træning.

Træningsudstyr lavet af træ
Hvad ser der med dit træningsudstyr efter træning? Opbevarer du det i det bagerste rum? Kælderen? Eller er det en del af dit interiørdesign? Tendensen går i stigende grad mod ”fitnessmøbler” dvs. sportudstyr der er integreret i din hverdag.

En træningsmaskine lavet af massivt træ i høj kvalitet, der kan flyttes i alle retninger, er meget prisværdig.

Hvert stykke træ, der bruges til NOHrD Bike vælges udelukkende fra bæredygtige forvaltede skove i USA. Træ er en naturlig ressource, der kan afvige farve og konsistens fra træ til træ, hvilket gør din NOHrD Bike helt unik. En NOHrD er ikke et almindeligt fitnessudstyr men snarere et unik element af stil.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.