Løbebånd

Har du brug for hjælp?
Vinterklargøring af pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Solopvarmede havebrusere

Priskup på
3 udebrusere
SPAR 25%
De bedste pool varmepumper

Hop altid i
en varm pool
SPAR 10%
Luksus rutchebane: Spar 57%

Skynd dig!
Kun 10 stk.
-57%
Automatisk støvsuger

Overlegen poolrobot SPAR 20%
Spapakke – Kanon tilbud

Slide Spar 36% SPAPAKKE Gratis LED-lys
til de 50 første.
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Løbebånd

Vinder af designpris

Løbebånd

Sprintbok

Løbeentusiasten er godt bekendt med fordelene ved et motorløst løbebånd. Sprintbok løbebånd indordner sig efter brugerens ben og kender ikke til hastighedsbegrænsninger. Uanset om det er træning til udholdenhed, sprint eller intervalløb, så er Sprintbok det perfekte løbebånd til dig.

Intens træning

Princippet ved det motorløse låbebånd er baseret på, at løberens fod effektivt skubber lamelbåndet bagud ved strejkepunktet. Den buede bælteoverflade med lodrette og vandrette konturer forbedrer bæltet nedad og bagud dvs. dette er idéelt til et mere naturligt løbetempo. Når foden rammer bidrager løberens kropsvægt til at skubbe løbebåndet ned og bagud. Fodens kontakt er altid let foran kroppens tyngdepunkt. Sprintbok reducerer vandret friktion under strejfasen dvs. mindre friktion når foden rammer aktiverer det til mere muskelindgreb.

Afstand sprint og intervalløb

Alle former for løbetræning kan øves på Sprintbok. Lydløs under brug reagerer lamelbæltet øjeblikkeligt på ethvert skift i din hastighed. Det tilpasser sig automatisk til alle løbestilarter og hastigheder uden nogen ubehagelig, vedvarende motorstøj.

Gå eller løb

Velegnet til alle løbetræninger: udholdenhedstræning, sprint og intervaller. Den tilpasser enhver løbestil og hastighed.

Fortrolighed:

Start med en simpel gåtur for at får en fornemmelse af det selvstyrende løbebånd. Når du først har fundet din balance i et gå tempo, er overgangen til en behagelig jog let.

Opfangningshastighed:

Skift din krops tyngdepunkt lidt fremad. Mens du løber fremad vil du øge dit løbetempo.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.